ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ

Öneri Formu
  Üyelik Başvuru Formu
Duyurular
  1. Öğretmenler Birliği yayın-dağıtım organizasyonunda birkaç aylık süre içinde  ummadığımız bir ilgiyle karşılaştık.
    Duyarlı ve güç birliğine inanan tüm arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.
    Hedefimiz, 2010 -2011 öğretim yılına eğitim dokümanlarımızı hazırlayıp, piyasaya vermektir. Bu konudaki fizibilite çalışmalarına başlanmıştır.
  2. Öncelikle dağıtım-pazarlama ağını oluşturacak "İL TEMSİLCİSİ" arkadaşlara ihtiyacımız vardır. İllerinde çalışacak emekli öğretmenlerin bu dağıtım işinde çok daha aktif olacağını düşünüyoruz. Yörenizdeki emekli öğretmenlere çalışmamızdan söz etmeniz, dağıtım ağını bir an önce kurmamıza yardımcı olacaktır. Çünkü, bu işi kendimiz için değil, hepimiz için düşünüyoruz ve kesinlikle de bunu gerçekleştirecek; Türkiye'de bir ilki başaracağız. Başaracağımıza inanarak yola çıkmıştık, katılımcı arkadaşlarımızla bu inancımız perçinlendi.
  3. Devlet memuru statüsünde olan öğretmen arkadaşların 657. sayılı Devlet Memurları Yasası ve Türk Ticaret Yasası uyarınca ticaret şirketlerine yönetici olamayacağı için "Yöneticilik" kadrosuna başvurmaları mümkün değildir. Bu tür başvurular dikkate alınmamaktadır. Kaldı ki, Yönetim kadrosu daha sonra seçimle belirlenecektir; şu anda görev yapan arkadaşlarımız, işlerin yürümesi için geçici olarak görev almışlardır.
  4. Editörlük başvurusunda bulunan arkadaşlarımızın İstanbul'da oturuyor olması ve editörlükte mutlaka deneyim sahibi olması gerekmektedir. Başvuruda bulunan arkadaşların bu ayrıntıyı dikkate almalarını bekliyoruz.
  5. Başvuruda bulunan arkadaşların sadece bir başvuru formu doldurup göndermeleri, defalarca form göndermemelerini rica ediyoruz. Her başvuru ayrı değerlendirmeye alındığı için, hele de farklı e-mail adresi ile başvuru yapılmışsa, karışıklığa neden olmaktadır.
  6. Başvurularda, yazılımdan dolayı TÜRKÇE KARAKTERLER kullanılmamasını özellikle rica ediyoruz.
  7. Başvurularda siz yazmasanız da IP numaranız bize ulaştığı için, başvurunuzu elektronik imzayla gönderdiğinizi unutmayınız. Başvurularınız, gereken işlemlerden sonra arşivlenmektedir.
  8. Editörler dışında diğer kedrolarda görev yapacak arkadaşlarımızın İstanbul'da oturma şartı yoktur; bulundukları yerden de çalışmalara katılabileceklerdir.
  9. Branş editörlerinin branşlarla ilgili duyuruları "Editörlerden Duyurular" sayfalarından yayımlanacaktır. Bu sayfalar üyeliği onaylanmış üyelere açıktır. Sayfalara ulaşmak için üye girişi yapılması gerekmektedir.

Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol